Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑυτόματο ράφι οδήγησης

Ράφι και γρανάζι 95B423055AF οδήγησης δύναμης αυτοκινήτων για AUDI Q5

Ράφι και γρανάζι 95B423055AF οδήγησης δύναμης αυτοκινήτων για AUDI Q5

  • Ράφι και γρανάζι 95B423055AF οδήγησης δύναμης αυτοκινήτων για AUDI Q5
Ράφι και γρανάζι 95B423055AF οδήγησης δύναμης αυτοκινήτων για AUDI Q5
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: HF BM
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: 95B423055AF
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Χρόνος παράδοσης: 7-25days
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1-5000PC
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Ηλεκτρικά ράφι και γρανάζι οδήγησης δύναμης εργαλείων οδήγησης COem: 95B423055AF
Το αυτοκίνητο κάνει: Για Audi Q5 Εξουσιοδότηση: 1 έτος
MOQ: 1PC Κίνηση: LHD
Ποιότητα: 100% δοκιμασμένος Χρόνος παράδοσης: 15-20Days
Πληρωμή: TT Alipay
Υψηλό φως:

95B423055AF

,

Ράφι οδήγησης δύναμης Audi Q5

,

Ράφι οδήγησης δύναμης αυτοκινήτων LHD

Ηλεκτρικά ράφι και γρανάζι 95B423055AF οδήγησης δύναμης εργαλείων οδήγησης αυτοκινήτων για AUDI Q5

Ράφι και γρανάζι 95B423055AF οδήγησης δύναμης αυτοκινήτων για AUDI Q5 0

 

Λεπτομερής περιγραφή προϊόντων

Όνομα προϊόντων: Ηλεκτρικό ράφι οδήγησης Αριθμός μερών: EB5Z3504A
Εφαρμογή: Για τον εξερευνητή 2013-2015 της Ford Σειρά προϊόντων: Ηλεκτρικό εργαλείο οδήγησης
LHD το /RHD: LHD Εξουσιοδότηση: 1 έτος
MOQ: 1 PC Συσκευασία: Ουδέτερο κιβώτιο, 1 PC σε ένα κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 3-10 ημέρες μετά από λάβετε την πληρωμή    

Ράφι οδήγησης/οδήγηση ραφιών και γραναζιών

 

1. Πώς η οδήγηση βασανίζει την εργασία

 

Η οδήγηση ραφιών και γραναζιών χρησιμοποιεί συνδέει για να μετατρέψει την κυκλική κίνηση του τιμονιού στη γραμμική κίνηση που απαιτείται για να γυρίσει τις ρόδες. Παρέχει επίσης μια μείωση εργαλείων, έτσι η στροφή των ροδών είναι ευκολότερη.

Λειτουργεί με να εσωκλείσει το ράφι και το γρανάζι που τίθενται σε έναν σωλήνα μετάλλων, με κάθε τέλος του ραφιού που κολλά έξω από το σωλήνα και που συνδέονται με μια αξονική ράβδο. Το εργαλείο γραναζιών είναι συνδεμένο με τον άξονα οδήγησης έτσι ώστε όταν γυρίζουν το τιμόνι, οι περιστροφές εργαλείων, που κινούν το ράφι. Η αξονική ράβδος σε κάθε τέλος του ραφιού συνδέει με το τέλος ράβδων δεσμών, το οποίο είναι συνδεμένο με τον άξονα.

 

Τα περισσότερα αυτοκίνητα χρειάζονται τρία έως τέσσερα ολοκληρώνουν τις στροφές του τιμονιού για να πάνε από την κλειδαριά στην κλειδαριά (από τα άκρα δεξιά στα ακροαριστερά). Η αναλογία οδήγησης σας παρουσιάζει πόσο μακριά να γυρίσει το τιμόνι για τις ρόδες για να γυρίσει ένα συγκεκριμένο ποσό. Μια υψηλότερη αναλογία σημαίνει ότι πρέπει να γυρίσετε το τιμόνι περισσότερο για να γυρίσετε τις ρόδες ένα συγκεκριμένο ποσό και οι χαμηλότερες αναλογίες δίνουν στην οδήγηση μια γρηγορότερη απάντηση.

Μερικά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν τη μεταβλητή αναλογία οδήγηση. Αυτό το σύστημα οδήγησης ραφιών και γραναζιών χρησιμοποιεί έναν διαφορετικό αριθμό δοντιών ανά εκατ. (πίσσα δοντιών) στο κέντρο απ'ό, τι στις άκρες. Το αποτέλεσμα είναι η οδήγηση είναι πιό ευαίσθητο όταν γυρίζουν το προς την κλειδαριά από όταν είναι στενό στην κεντρική θέση του, που καθιστά το αυτοκίνητο πιό ευχείριστο.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι συστημάτων οδήγησης ραφιών και γραναζιών:

Απογείωση τελών – οι ράβδοι δεσμών είναι συνδεμένες με το τέλος του ραφιού οδήγησης μέσω των εσωτερικών αξονικών ράβδων.
Κεντρική απογείωση – τα μπουλόνια συνδέουν τις ράβδους δεσμών με το κέντρο του ραφιού οδήγησης.

 

2.How κάνει την εργασία ραφιών οδήγησης με την οδήγηση δύναμης

 

Όταν ένα σύστημα ραφιών και γραναζιών συνδέεται με ένα σύστημα οδήγησης δύναμης, το σχέδιο αλλάζει ελαφρώς. Ένας κύλινδρος με ένα έμβολο στη μέση τοποθετείται στο ράφι. Υπάρχει ρευστός και στις δύο πλευρές του εμβόλου. Όταν η πίεση τοποθετείται στο ρευστό σε μια πλευρά του εμβόλου, αναγκάζει το έμβολο για να κινηθεί, το οποίο γυρίζει το ράφι και βοηθά με την οδήγηση.

 

3.Common προβλήματα ραφιών οδήγησης

 

-1. Πολύ σφιχτό τιμόνι


Εάν γίνεται δυσκολότερο να γυρίσει σας το τιμόνι, είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει πιθανώς ένα πρόβλημα είτε με το ράφι οδήγησής σας είτε μια έλλειψη πίεσης από τη μονάδα οδήγησης δύναμης. Η λύση θα μπορούσε να είναι τόσο απλή όπως προσθέτοντας περισσότερο ρευστό οδήγησης δύναμης, αλλά είναι καλύτερο να αποκτηθεί ελεγχμένο.

-2.Leaking ρευστό οδήγησης δύναμης
Η δύναμη που οδηγεί τα ρευστά επίπεδα μειώνεται μόνο και αποτέλεσμα στη σφιχτή οδήγηση εάν υπάρχει μια διαρροή. Αυτό δεν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, εντούτοις οι συνέπειες για την αναχώρηση αυτό πάρα πολύ πολύ περιλαμβάνουν να αναγκάσουν το κιβώτιο ταχυτήτων οδήγησης και το ράφι οδήγησης για να υπερθερμάνουν ή τα εργαλεία που σπάζουν. Συστήνεται να αποκτηθεί αυτό σταθερό όταν είναι ένας απλός (και φτηνός) στόχος. Χτυπήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τις αιτίες αυτών των διαρροών

-3.Grinding θόρυβος κατά την οδήγηση
Ένας θόρυβος λείανσης από το κιβώτιο ταχυτήτων οδήγησής σας προέρχεται από την επαφή μέταλλο--μετάλλων, που προτείνει μια έλλειψη λίπανσης. Θα είστε σε θέση να το ακούσετε σαφώς όταν γυρίζετε δεξιά ή αριστερά. Ζητήστε από το μηχανικό σας για να ρίξετε μια ματιά στο πρόβλημα, δεδομένου ότι το κιβώτιο ταχυτήτων οδήγησής σας μπόρεσε να χρειαστεί την αντικατάσταση.

-4. μυρωδιά κεροζινών
Οι ρευστές μυρωδιές οδήγησης δύναμης όπως την κεροζίνη, έτσι εάν την μυρίζετε κατά την οδήγηση αυτό είναι ένα σημάδι ότι το κιβώτιο ταχυτήτων οδήγησης είναι πάρα πολύ καυτό. Είναι καλύτερο να σταματηθεί το αυτοκίνητό σας το συντομότερο δυνατό και να αποκτηθεί το πρόβλημα εξέτασε το. Η οδήγηση με ένα υπερθερμαμένο οδηγώντας κιβώτιο ταχυτήτων μπορεί να οδηγήσει στην πυρκαγιά.

Ράφι και γρανάζι 95B423055AF οδήγησης δύναμης αυτοκινήτων για AUDI Q5 1Ράφι και γρανάζι 95B423055AF οδήγησης δύναμης αυτοκινήτων για AUDI Q5 2

Έχουμε όλα τα ράφια οδήγησης, καλωσορίζουμε για να με έρθουμε σε επαφή με για να ξέρουμε περισσότερων

Kiki Zhu

Αριθμός τηλεφώνου & Whatsapp: +86-15768657082

Wechat: 15768657082

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το kiki@benmagroup.com

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Chongqing Hanfan Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: kiki

Τηλ.:: +8615768657082

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα